Reviews

Wat vinden de fotografen eigenlijk van Oypo?

schoolfotoRob

"Oypo is veel meer dan alleen een platform om je foto's online te verkopen. Het bedrijf geeft advies en de hulp die je nodig hebt als (startend)ondernemer of om uw bijvoorbeeld sportfoto's online te verkopen. Vragen worden snel beantwoord en naar speciale persoonlijke wensen wordt serieus gekeken, en waar mogelijk direct uitgevoerd.
Het Oypo team staat altijd klaar om u en/of uw klanten met hulp om de foto's te bestellen. Hierdoor kan ik me compleet richten op waar ik goed in ben, het maken van geweldige schoolfoto's. Oypo neemt na het uploaden en verwerken van de foto's, al het verkoop werk uit handen. Bestellingen worden in de meeste gevallen zelfde dag rechtstreeks naar de klant verzonden. Ik werk persoonlijk middels een prachtig ook door Oypo geleverd inlogkaartje. Oypo levert de kwaliteit die ik als ondernemer ook van mijzelf vraag. Gewoon TOP!

Rob van Nifterick
SchoolfotoRob"
www.schoolfotorob.nl

Wen's Fotografie

"Mijn naam is Wendy van Wen’s Fotografie.
Bij deze geef ik Oypo 4 sterren.
Ik werk nu ongeveer 5 jaar met Oypo. Het bevalt me nog steeds heel goed.
Vooral de service die ze de fotograaf uit handen nemen is heel fijn. Zij hebben contact met de klanten en lossen vragen en/of problemen op. Dit allemaal, als het nodig is, in overleg met de fotograaf.
Wat ik ook heel fijn vind, is dat als ik ze bel, ik altijd iemand aan de telefoon krijg die mij goed kan helpen. Vaak is het dezelfde persoon en die weet precies wie ik ben en wat ik doe, dit is heel super.

Sinds dit jaar kunnen mijn klanten ook kiezen, tijdens het bestellen, voor verschillende achtergronden. Dat is echt top! Zeker een aanrader!

De duidelijke uitleg die je krijgt als fotograaf bij Oypo is heel fijn!
Ik zal jullie Oypo dan ook graag aanbevelen!

Met vriendelijke groet,
Wen’s Fotografie"
www.wensfotografie.nl

Kartphoto

"Onmisbaar voor KartPhoto.com - Efficiënt, flexibel en betrouwbaar.

Al meer dan 12 jaar maak ik gebruik van Oypo, en met volle overtuiging kan ik zeggen dat mijn website en internationale businessmodel niet hetzelfde zouden zijn zonder het Oypo-team.

Oypo neemt veel werk uit handen en biedt een efficiënte en flexibele oplossing. Als betrouwbare partner besparen ze ons tijd en geld, waardoor we ons kunnen concentreren op waar we het beste in zijn: foto’s schieten.

Oypo heeft een snelle en responsieve klantenservice altijd nog dezelfde werkdag een reactie, zowel voor mij als voor mijn klanten. Als er spoed is, iets onduidelijk of ingewikkelds per mail dan schakelen ze direct door en pakken ze de telefoon om te helpen. Deze persoonlijke benadering toont aan dat Oypo echt geeft om hun gebruikers.

Het whitelabel, verschillende talen en de website integratie van Oypo is voor mij erg belangrijk. Ik kan mijn eigen merk en identiteit behouden, terwijl ik profiteer van de professionele website die Oypo biedt. Met de vele instellingen kan ik het verkoop profiel aanpassen aan mijn specifieke behoeften.

Samengevat kan ik zeggen dat Oypo onmisbaar is geworden voor mijn Bedrijf. Bedankt, Oypo, voor al jullie geweldige werk! Jullie zijn een waardevolle partner voor elke fotograaf."

Michael Melis
www.kartphoto.com