Uitleg schoolfotografie

Bij schoolfotografie komt veel kijken. Oypo biedt vele mogelijkheden om je workflow zo optimaal mogelijk in te richten. Hieronder een aantal links naar belangrijke informatiebronnen. 

Whitepaper

In ons uitgebreide whitepaper leggen we je uit wat er allemaal bij schoolfotografie komt kijken. We vertellen je wat over de apparatuur, afspraken die je kunt maken met de school, de hele workflow, het ondernemerschap en we geven je een aantal tips voor tijdens het fotograferen. 

Open whitepaper

Stappenplan schoolfotografie

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we een stappenplan gemaakt. We nemen je stap voor stap mee: van de afspraken met de school tot en met het bestellen van je inlogkaartjes. 

Bekijk het stappenplan

Cursus schoolfotografie

Oypo ontwikkelde samen met Photofacts een cursus schoolfotografie. In deze cursus vertellen we hoe je je workflow zo kunt inrichten zodat je zo snel en efficiënt mogelijk kunt werken. 
Daarnaast belichten we ook de commerciële kant: hoe haal je zoveel mogelijk omzet uit jouw beelden?

De cursus is gratis te volgen voor iedereen met een Oypo account. De link en de inloggegevens voor de cursus vind je in je Oypo account onder het kopje 'uitleg schoolfotografie'.

Uitgebreide 'how-to' pagina's

Bijna alle functies die je in je Oypo account kunt instellen, kun je terugvinden op onze uitgebreide 'how-to' pagina's. We leggen hierin precies uit hoe de verschillende functies werken en hoe je ze kunt instellen voor jouw account.